Кредитні картки від АТ «КІБ» - завжди вигідне рішення для Вашого гаманця!

Комерційний Індустріальний Банк пропонує кредитну картку, яка, без сумніву, може вважатися однією із найбільш збалансованих та вигідних на українському ринку кредитних карток. Ми ретельно вивчили, які швидкі кредити бажають брати українці і зробили все, щоби наші Клієнти ніколи не турбувалися через брак коштів. Ми розуміємо Вас як ніхто!
 
Оформити кредитну картку у АТ «КІБ» - завжди вірне рішення, навіть якщо саме зараз Вам не потрібен кредит.  
 
Картка дає можливість користуватися як власними грошима, так і взяти кредит, використовуючи кошти банку (до 150 000 грн).
 
Пільговий період до 55 днів дозволяє не турбуватися про повернення боргу. Якщо Клієнт встигає за цей час погасити свій борг, жодних відсотків він не сплачує. Також у будь-якому випадку Клієнт не сплачує комісію.
 
Переваги кредитної картки від АТ «КІБ»:
 

оплата за картку лише в разі користування пільговий період користування кредитними коштами при розрахунку карткою в торгівельній мережі або мережі Internet до 55 днів щомісячна комісія по кредиту -  відсутня просте оформлення – мінімальний пакет документів безпечні розрахунки завдяки наявності чіпу безкоштовне підключення до інтернет-банкінгу «CIB-online» SMS-банкінг можливість оформлення додаткової картки на власне ім’я чи на ім’я Ваших близьких можливість оформлення картки рівня Platinum від міжнародної платіжної системи MasterCard International дострокове погашення – без додаткових комісій та плат максимальний розмір кредитного ліміту – до 150 000 грн пільговий період користування кредитними коштами при розрахунку карткою в торгівельній мережі або мережі Internet до 55 днів за ставкою 0,000001 % річних у грн

 
 
%D0%91%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%80_%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0.jpg
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»