Mastercard Більше Black – нова програма лояльності для власників преміальних карток Platinum від АТ «КІБ».

Більше Black– це нова програма лояльності для держателів преміальних карток рівня Platinum. Відтепер зареєстровані в програмі Mastercard Більше клієнти АТ «КІБ» можуть накопичувати два види балів:

Преміальні – за розрахунки карткою Platinum; Звичайні – за розрахунки карткою Standard.  

За кожну транзакцію преміальною картою, її власнику будуть нараховуватися преміальні бали (1 транзакція – 1 бал). За них можна буде купити пропозиції від преміальних партнерів.

Користувачі з зареєстрованими картками Standard зможуть придбати стандартні пропозиції Mastercard Більше як за звичайні бали, так і за преміальні. Купуючи стандартні пропозиції бали цих двох категорій можна буде додавати.

В каталозі для зареєстрованих користувачів, які накопичують бали преміальними та стандартними картками представлено два види пропозицій – преміальні (які можна придбати виключно за преміальні бали) та стандартні (які можна придбати за звичайні бали чи за суму звичайних тапреміальних балів).

Нова платформа – це ще більше акційних та бонусних пропозицій для VIP-клієнтівАТ «КІБ», що гарантує ще більше можливостей відвідати унікальні заходи по всьому світу, отримати незабутні враження та безцінний досвід.

 

800x600%20(1).jpg

 

Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»