Надійність та вигідність продуктів від COMINBANK доведена рейтингами Prostobank.ua

Експерти порталу створили рейтинг з 19 банків, які надають найвигідніші умови розміщення вкладів у євро терміном на 6 місяців. У дослідженнях брали участь усі депозитні програми, з будь-якою виплатою відсотків та незалежно від можливості поповнення чи часткового зняття вкладу.

COMINBANK заслужено посів друге місце у цьому рейтингу! До рейтингу потрапили всі вклади з будь-якою виплатою відсотків, а також незалежно від можливості поповнення або часткового зняття з вкладу станом на 22.09.

Також у COMINBANK найкращі депозитні програми для бізнесу! Тому банк увійшов у ТОП 5 таких програм і посів 4 місце у рейтингу фінансового порталу Prostobank.ua, що зібрав ТОП-18 банків з максимально вигідними умовами бізнес-депозитів у гривні. Середня ставка за такими депозитами становить 4,08% річних, кількість депозитних програм, які брали участь у рейтингу на вказаний термін — 63. До рейтингу потрапили усі вклади з будь-якою виплатою відсотків незалежно від можливості поповнення чи часткового зняття з вкладу станом на 19.09.

За словами Тетяни Путінцевої, Голови Правління банку, багато банків дають достатньо високі відсотки за депозитами у гривні. При чому можна обрати короткостроковий депозит від 3 місяців, страхуючи себе у можливій потребі коштів через короткий час. При розміщенні депозитів на рік можна отримати до 18-19% річних і таким чином мінімізувати вплив інфляційних процесів на свої заощадження.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»