Не вистачає обігових коштів для тендера? Допоможе факторинг від АТ «КІБ»!

Багато компаній, які беруть участь у тендерах, стикаються з нестачею оборотних коштів. Адже замовники - організатори тендерів, найчастіше в умови розрахунків ставлять відстрочку платежу.
 
Однак відсутність майна, яке може виступити заставою, унеможливлює отримання кредиту в банках. Овердрафт, як джерело фінансування, обмежений максимум 40% від суми надходжень на рахунок.
 
У цих умовах, потенційним забезпеченням можуть виступати права вимоги грошових коштів від компаній - замовників за відвантажений їм товар чи надані послуги. А так як мова зайшла про права вимоги, значить без факторингу не обійтися.
 
Для клієнтів, які відчувають нестачу оборотних коштів для виконання тендерів з відстроченим платежем, АТ «КІБ» пропонує тендерне фінансування, а саме:
 

надання тендерної гарантії (у разі потреби); надання гарантії виконання зобов'язань за договором; фінансування до 80% від вартості товарів (наданих послуг) в рамках тендеру, після підтвердження факту постачання/надання послуг.

Можливий варіант фінансування без надання забезпечення (застави), за умови стабільного фінансового стану клієнта (фінансовий клас визначається за методикою, затвердженою НБУ).
 
Рішення про можливість фінансування постачальника приймається до фактичного проведення тендера. Тому постачальник може брати участь у тендері без побоювань щодо браку обігових коштів.
 
Що необхідно від Вас? Лише зателефонувати за номером 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України) для обговорення з нашим фахівцем кращих умов для Вашого тендерного фінансування! АТ «КІБ» надає кожному клієнту індивідуальні умови та персональне обслуговування.
 
 
joxi_screenshot_1573042208047.png
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»