Отримувати пенсії в АТ «КІБ»: мінімум контактів – максимум вигоди!

Під час епідемії коронавірус найбільш вразливими є категорії громадян похилого віку. Для того, щоби мінімізувати контакти та знизити ризики для здоров’я, оптимальним є рішення отримувати пенсії на банківський рахунок і використовувати платіжну картку. 
 
В отримувачів пенсій через банк є незаперечна перевага. Якщо пенсіонер з якоїсь причини не зміг прийти за виплатою на пошту, кошти після 25 числа повертаються до Пенсійного фонду, і одержати їх можна буде лише у наступному місяці. Кошти, які перераховуються на рахунок у банку, залишаються доступними у будь-який момент після надходження на рахунок або картку.
 
Крім того, пенсіонери, а також отримувачі соціальної допомоги, матимуть додаткові вигоди, доручивши банку виплату їх пенсій. Тож, якщо Ви шукаєте вигідні варіанти банківського обслуговування для себе чи своїх літніх батьків, родичів, знайомих, зверніть увагу на продукт «Соціальний» від Комерційного Індустріального Банку.
 
Навіть список тільки основних переваг виглядає переконливо:
 

швидке та безкоштовне обслуговування; додатковий дохід - 12% річних на залишок коштів на рахунку; особливі умови Програми лояльності - додатково +1% до основної ставки за депозитом на строк від 3 місяців; безкоштовно отримання  грошових коштів не тільки в касах відділень АТ «КІБ», а й у банкоматах будь-якого банку на території України; інформування про нарахування коштів через смс; можливість одержувати на картку грошові кошти від фізичних осіб (поповнення рахунків власником рахунку або іншою фізичною особою готівкою через касу Банку, ПОС-термінал та інші платіжні  пристрої); можливість контролювати стан рахунку з будь-якої точки світу за допомогою мережі Інтернет - послуга інтернет-банкінгу  «CIB-online»; можливість сплачувати за послуги та товари у мережі Інтернет, не виходячи з дому; можливість оформити додаткову картку для довіреної особи.

 
Таким чином, виплата пенсій та грошової допомоги через АТ "КІБ"  – це сучасний зручний та безпечний спосіб, який дозволяє пенсіонерам цілодобово мати доступ до управління своїми фінансами завдяки онлайн-підтримці банку, здійснювати покупки, сплачувати комунальні та інші послуги через мережу Інтернет  та зберегти час і здоров`я!
 
Комерційний Індустріальний Банк щиро запрошує пенсіонерів та отримувачів грошової допомоги на обслуговування до Банку. Детальна інформація на сайті,  за телефоном Контакт-центру 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України) або у відділеннях Банку.
 
Піклуйтеся про власне здоров’я та залишайтеся вдома!
 
%D0%91%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%80_%D0%A1%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82-min(1).png
 
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»