ПАТ "Комерційний Індустріальний банк» повідомляє про придбання 100% акцій банку міжнародним інвестором

Головними стратегічними цілями нового власника банку є розвиток можливостей банку з обслуговування підприємств малого та середнього бізнесу і підприємців в Україні та впровадження сучасних банківських продуктів для пришвидшення розвитку економіки України. Також особлива увага буде приділена підвищенню ефективності та прибутковості діяльності банку.

 

«Мене позитивно вражають деякі останні тренди у напрямку до реальних реформ економіки України, зокрема у фінансовому секторі.  Я маю оптимістичний погляд на перспективи зростання економіки України у найближчі роки»- коментує Стефан Пінтер. - «На мій погляд двигуном динамічного зростання в Україні буде підприємництво. Середні та малі підприємства можуть залучити значний  невикористаний людський капітал в Україні та також скористатися перевагами та можливостями міжнародної торгівлі з країнами Європейського Союзу та іншими країнами-сусідами. З мого власного досвіду я знаю, що досить часто в країнах, що розвиваються, підприємці та невеликі компанії не отримують якісного обслуговування від банків, які могли би стати справжніми партнерами для своїх клієнтів. У зв’язку з тим, що багато банків залишили ринок в Україні я бачу унікальну можливість залучити нових клієнтів та запропонувати їм якісні банківські послуги. Я сподіваюсь, що клієнти зможуть вбачати у банку справжнього партнера, який зацікавлений в досягненні обопільного успіху. Ми також запрошуємо наших друзів і бізнес партнерів, з якими ми працюємо в Україні більше ніж двадцять років, стати клієнтами нашого банку».       

 

Про ComInBank

ComInBank було засновано в 1993 році з головним офісом в місті Києві. Банк має 13 відділень в наступних містах: Дніпро, Івано-Франківськ, Канів, Київ (3), Кропивницький, Кривий Ріг, Миколаїв, Одеса, Харків (2), Херсон. Банк має повну банківську ліцензію, що дозволяє здійснювати всі види банківських операцій в гривні та іноземній валюті а також ліцензію депозитарної установи. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів України та членом міжнародних платіжних систем MasterCard і VISA.

 

Про Стефана Пінтера

Пан Стефан Пол Пінтер є засновником та виконавчим директором GML Capital LLP (www.gmlcapital.net) приватної інвестиційно-банківської та управляючої компаній з головним офісом в м Лондон, Великобританія. GML Capital LLP була заснована в 1983 році і спеціалізується в інвестуванні на ринках, що розвиваються і має досвід роботи в Україні з 1993 року.  З 1996 року GML Capital LLP здійснює управління активами та виступає радником інвестиційних фондів, що зосереджені на інвестуванні в цінні папери, торгові та кредитні інструменти з високою доходністю та торговому фінансуванні на ринках, що розвиваються.  GML Capital LLP ліцензована Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) у США як зареєстрований інвестиційний радник та також авторизована і регулюється Financial Conduct Authority у Великобританії.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»