ПАТ «Комерційний Індустріальний Банк» реалізує крупний зарплатний проект

Публічне акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк» реалізує зарплатний проект з використанням міжнародних платіжних карток MasterCard на ряді провідних вітчизняних підприємств вугільновидобувної промисловості. На сьогоднішній день у межах проекту емітовано майже 1100 карток, а загальна їх кількість найближчим часом сягне 1 500.

Зарплатні проекти відКомерційного Індустріального Банку - це зручний механізм виплат заробітної плати, премій, компенсацій, витрат на відрядженнята інших нарахувань для співробітників.

Головними перевагами співпраці з АТ «КІБ» для бізнесу є:

гнучкі тарифи зарахування коштів «день-в-день» безкоштовний випуск платіжних карток вигідні та гнучкі тарифи на обслуговування зарплатного проекту зарахування коштів на рахунки співробітників підприємства online можливість кредитування співробітників підприємства

Перевагами для користувачів карток АТ «КІБ» є:

безкоштовнезняття готівки в будь-якому банкоматі на території Україні відсутність прив’язки до місця отримання зарплати цілодобовий доступ до коштів на картці цілодобова підтримка контакт-центром Банку SMS-банкінг можливість здійснення розрахунків, поповнення депозитів, сплати кредитів, оплати комунальних послуг та ін.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»