До уваги клієнтів «Центру обслуговування VIP‐клієнтів АТ «КОМІНБАНК» у м. Київ – власників тарифних пакетів «Розрахункова картка» тарифний план «PLATINUM+» та ТП «Зручний»

Шановні клієнти відділення «Центр обслуговування VIP‐клієнтів АТ «КОМІНБАНК» у м. Київ!

Повідомляємо про припинення дії з 21.12.2022 нижчезазначених тарифних пакетів та переведення на обслуговування на інші тарифні пакети:

· припинення дії Тарифів на послуги та операції за поточними рахунками фізичних осіб з використанням електронних платіжних засобів для клієнтів відділення «Центр обслуговування VIP-клієнтів АТ «КІБ» у м. Київ ­Тарифний пакет «Розрахункова картка» (UAH, USD, EUR) Тарифний план «PLATINUM+» та переведення клієнтів, які обслуговуються в рамках даних тарифів, на обслуговування Тарифів на послуги та операції за поточними рахунками фізичних осіб з використанням електронних платіжних засобів – ­Тарифний пакет «Розрахункова картка» Тарифний план «PLATINUM+»;

 

· припинення дії Тарифів на послуги та операції за поточними рахунками фізичних осіб в національній валюті. Тарифний пакет «Зручний» для клієнтів відділення «Центр обслуговування VIP-клієнтів АТ «КІБ» у м.Київ» та переведення клієнтів, які обслуговуються в рамках даних тарифів, на обслуговування Тарифів на послуги та операції за поточними рахунками фізичних осіб в національній валюті. Тарифний пакет «Зручний» для клієнтів-держателів основної картки типу Platinum, оформленої в ТП «Розрахункова картка» ТП «PLATINUM+»;

 

 

· припинення дії Тарифів на послуги та операції за поточними рахунками фізичних осіб в іноземній валюті. Тарифний пакет «Зручний» для клієнтів відділення «Центр обслуговування VIP-клієнтів АТ «КІБ» у м.Київ» та переведення клієнтів, які обслуговуються в рамках даних тарифів, на обслуговування Тарифів на послуги та операції за поточними рахунками фізичних осіб в іноземній валюті. Тарифний пакет «Зручний» для клієнтів-держателів основної картки типу Platinum, оформленої в ТП «Розрахункова картка» ТП «PLATINUM+».

Після переведення на вищезазначені тарифні пакети, а саме з 21.12.2022, клієнтам стануть доступні наступні знижки та бонуси:

· знижка на оренду індивідуальних банківських сейфів в розмірі 15% від стандартної вартості (при укладенні договорів оренди індивідуальних банківських сейфів);

 

· бонус у розмірі 1% в рамках Програми лояльності для вкладів в національній валюті «Максимальний дохід» та «Максимальний дохід з поповненням», строком від 3 місяців.

 

З детальною інформацією про умови нових тарифних пакетів Ви можете ознайомитися:

· в розділі Документи на сторінці Банківські картки;

· в розділі Документи на сторінці Рахунки.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»