Повідомлення про закриття недіючих поточних рахунків в АТ «КІБ» юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та фізичних осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність

Шановні клієнти АТ «КІБ»!

Повідомляємо Вам про намір АТ «КІБ» відмовитись від договорів банківського рахунку та комплексного надання послуг (надалі - Договори), та закрити поточні рахунки юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та фізичних осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність:

- поточні рахунки, за якими відсутні  операції протягом одного року та відсутні залишки грошових коштів;- поточні рахунки, за якими відсутні операції протягом трьох років поспіль та наявні залишки грошових коштів.

У зв’язку із вищезазначеним, в разі наявності відкритого в АТ «КІБ» недіючого поточного рахунку, просимо Вас протягом 30 (тридцяти) календарних днів з дати публікації цього оголошення на веб-сайті АТ «КІБ», розміщення на інформаційних стендах у відділеннях АТ «КІБ» та в системі «PAY CIB», повідомити про бажання подальшого використання такого поточного рахунку, шляхом звернення з відповідною письмовою заявою до відділень АТ «КІБ» або на поштову адресу: вул. Предславинська, буд. 28, м. Київ, Україна, 03150 .

У разі неотримання АТ «КІБ» впродовж вищезазначеного строку повідомлення щодо бажання подальшого використання недіючого поточного рахунку, АТ «КІБ», керуючись положеннями ст.ст. 651, 1075 Цивільного кодексу України та умовами Договорів, цим повідомляє про відмову від Договорів та закриття відповідних поточних рахунків. Наявні залишки грошових коштів на недіючих поточних рахунках, після їх закриття, будуть обліковуватись на відповідному аналітичному рахунку балансового рахунку “Кошти клієнтів банку за недіючими рахунками”.

У разі виникнення будь-яких питань, просимо Вас звертатися до відділень АТ «КІБ» або за номером телефону Контакт-центру 0-800-501-200.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»