Про тимчасове переведення на дистанційне обслуговування клієнтів з Краматорського відділення АТ «КІБ» у м. Краматорськ відділення Банку

Шановні Клієнти! 

 

У зв’язку з воєнною агресією рф, з метою запобігання загрозі життю і здоров'ю клієнтів банку та враховуючи відкриття Київського відділення №11 АТ «КІБ» у м. Київ, з метою якісного дистанційного обслуговування клієнтів Краматорського відділення АТ «КІБ» у м. Краматорськ

Повідомляємо, що з 01 липня 2022р. обслуговування клієнтів Краматорського відділення тимчасово переведено на дистанційне обслуговування до Київського відділення №11 у м.Київ, а саме:

1. Клієнти Краматорського відділення переведено з Чернівецького відділення №1 АТ «КІБ» у м. Чернівці до Київського відділення  №11 АТ «КІБ» у м. Київ, розташованого за адресою: 01023, м. Київ, вул. Еспланадна, 20.

 

Також Ви можете звертатись цілодобово за телефоном контактного центру АТ «КІБ»:  0-800-501-200 або до чат-боту в меседжерах телеграм або вайбер.

 

Ми цінуємо кожного Клієнта та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю та взаєморозуміння. Завжди чекаємо Вас на обслуговуванні у відділеннях АТ «КІБ»!

При першій можливості, Краматорське відділення АТ «КІБ» у м. Краматорськ відновить роботу, після чогоми окремо повідомимо кожного Клієнта та розмістимо новину на сайті.

Якщо Вам зручно обслуговуватись в інших відділеннях Банку просимо повідомити про це.

Перелік відділень банку

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»