Продовження дії перехідного періоду запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN)

Національний банк України продовжив дію перехідного періоду запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN). 
 
Відповідно до постанови Національного банку України № 118 від 26.09.2019 року:
 

до 12 січня 2020 року діятиме перехідний період, протягом якого можна виконувати розрахунки як з використанням IBAN, так і в старому форматі: код МФО Банку та номер рахунку. з 13 січня 2020 року усі перекази в національній та іноземній валюті здійснюватимуться виключно за стандартом IBAN.

 
З 5 серпня 2019 року відповідно до постанов Правління Національного Банку України №162 від 28.12.2018 та №41 від 22.02.2019 всі банки України, в тому числі і АТ «КІБ», відкривають клієнтам нові рахунки у стандарті IBAN.
 
Звертаємо Вашу увагу, що зміна рахунків не призводить до змін положень договорів, що були укладені між Вами та банком. Банк самостійно повідомить контролюючі органи про зміну рахунків. 
 
Увага! В обов’язковому порядку, Вам самостійно необхідно повідомити  Ваших партнерів, які здійснюють із Вами розрахунки, новий номер рахунку відкритий в Банку за стандартами IBAN.
 
З метою отримання нових номерів рахунків за стандартом IBAN та/або додаткової інформації просимо звертатись до відділення Банку, в якому Ви обслуговуєтесь, або до цілодобового контактного центру Банку за телефоном: 
0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»