Режим роботи відділень АТ «КІБ» у період новорічних та різдвяних свят

Шановні клієнти!
 
До Вашої уваги – режим роботи відділень Акціонерного товариства «Комерційний Індустріальний Банк» у період новорічних та різдвяних свят:
 
27 грудня 2019 року останній день поточного року для:
 
1. Подання заяв про купівлю/продаж/конвертацію іноземної валюти на валютному ринку України, які будуть виконані у 2019 році.
 
2. Перерахування готівкових платежів без відкриття рахунку та здійснення безготівкових розрахунків клієнтів в національній валюті на рахунки, відкриті в інших банківських установах України, крім рахунків, відкритих в Національному банку України, органах Державної казначейської служби України.
 
3. Виконання платіжних доручень по перерахуванню іноземної валюти за кордон.
 
4. Зарахування заробітної плати та інших виплат на поточні рахунки, операції за якими здійснюються з використанням платіжних карток.
 
Решта операцій виконується у звичайному режимі.
 
28 грудня 2019 року:
 
1. Заяви про купівлю/продаж/конвертацію іноземної валюти на міжбанківському та міжнародному валютних ринках не приймаються.
 
2. До 11:30 здійснюється безготівкове перерахування коштів виключно на рахунки, відкриті в Акціонерному товаристві «Комерційний Індустріальний Банк», а також платежі в національній валюті на рахунки, відкриті в Національному банку України та органах Державної казначейської служби України.
 
3. До 11:30  здійснюється касове обслуговування клієнтів. 
 

29 грудня 2019 – 02 січня 2020 року – вихідні дні. 03 січня 2020 року – обслуговування клієнтів здійснюється у звичайному режимі. З 04 січня 2020 року до 07 січня 2020 року – вихідні дні. З 08 січня 2020 року – обслуговування клієнтів здійснюється у звичайному режимі.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»