Розраховуйтеся картками Mastercard від Комерційного Індустріального Банку та вирушайте на фестиваль оперної музики до Зальцбурга

Почуйте оперу по-новому -вирушайте на фестиваль оперної музики до Зальцбурга. Pеєструйтесяна bilshe.mastercard.ua, розраховуйтеся преміальними картками Platinum Mastercard®, WoldBlack Edition Mastercard®, World Elite Mastercard® та обмінюйте бали на можливість виграти подорож на Зальцбурзький оперний фестиваль.
 
Подорож на музичний фестиваль Salzburg Opera Fest 7 –11 червня 2019 року включає:
 
1. Авіапереліт на двох осіб.
 
2. Проживання на двох осіб.
 
3. Трансфер у Зальцбурзі аеропорт-готель-аеропорт.
 
4. Відвідання таких лекцій та зустрічей під час музичного фестивалю SalzburgOperaFest:
 

ПорпораvsГендель: битва титанів; Vocise lectiяк нескінченність: підкорення sacroі profanо;  Дві зустрічі-дискусії з інсайдерами фестивалю.

5. Надання лібрето опер, включених до програми музичного фестивалю SalzburgOperaFest, українською або російською мовою за вибором Переможця.
 
6. Супровід під час музичного фестивалю SalzburgOperaFest музичним експертом Анною Гадецькою. 
 
7. Квитки на події музичного фестивалю Salzburg Opera Fest: 
 

напівсценічна постановка опери Ніколи Порпори POLIFEMO;  гала-концерт за участі зірок сучасності Farinelli&Friends;  концертне виконання ораторії Антоніо Кальдарі «Смерть Авеля» (Lamorted’Abel);  постановка опери Георга Фрідріха Генделя Alcina;  концерт хора Папської Сикстинської Капели.

Акція діє з 22.04.2019 до 20.05.2019 включно на всій території України, крім АР Крим та тимчасово окупованих районів Донецької і Луганської областей. 
 
Детальні умови на bilshe.mastercard.ua
 
 
 
 
%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%80-min.jpg
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»