СomInBank: Відновлення освіти — Ренесанс України!

В рамках комплексної програми ComInBank з відновлення освітньої інфраструктури м. Буча, запрошуємо юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та фізичних осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність в ComInBank, які зареєстровані та мають відкриті поточні рахунки після 24.02.2022 року, долучитись до акції “Синергія доброї волі”.

Мета акції: Надання благодійної допомоги у відбудуванні інфраструктури міста Бучі Київської області,а саме дитячого садочку у м. Буча.

Фонд заохочення акції складається з акційного тарифу. Ми пропонуємо плату на залишок коштів на поточному рахунку в національній валюті (% річних)» у розмірі 7,5% річних. 

Учасник Акції самостійно визначає розмір відрахувань від суми отриманого пасивного доходу на допомогу, але не менше 5,00% від отриманого доходу, які за дозволом Учасника Акції перераховується до Благодійного фонд «МРІЇ ДІТЕЙ» (код ЄДРПОУ 39300789).

Офіційні умови акції за посиланням.

Більше інформації за телефоном Контакт-центру 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України) або у обслуговуючому відділенні СomInBank.

 

​​​​​​​

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»