Співробітництво у сфері просвітньої діяльності: лекція від експертів АТ "КОМІНБАНК"

Експерти COMINBANK виступили перед здобувачами освіти
спеціальності «Маркетинг» у ВСП «Київський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ».


Майбутні маркетологи мали можливість прослухати лекцію від Вікторії Жежери, директорки Департаменту маркетингу і комунікацій АТ «КОМІНБАНК», на тему розробки та запуску нових продуктів.


Також у цей день слухачі взяли участь у практико-орієнтованому занятті на тему «PR і корпоративні комунікації» від керівника управління зв'язків з громадськістю АТ «КОМІНБАНК» Аліни Литвин.


Така передача практичних знань дозволяє студентам зрозуміти реальні виклики та процеси, з якими стикаються професіонали в своїй роботі. Саме актуальні бізнес-кейси сприяють кращій підготовці майбутніх фахівців, допомагаючи інтегрувати теоретичні знання з корисними навичками.


Нагадаємо, що 17 вересня 2024 року між COMINBANK і навчальним закладом був підписаний Меморандум про співпрацю.


Метою меморандуму є співробітництво у сфері просвітньої, навчальної, експертної, виховної та культурної діяльності в рамках освітнього процесу.


Плідна співпраця триває і є частиною просвітницької місії Банку: в подальшому лекції від представників COMINBANK стануть постійною практикою, яка дозволить молоді регулярно отримувати цінні знання від провідних фахівців банківського сектору.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»