Вітаємо з Днем Збройних Сил України!

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком чоловіків, сильних духом людей, відданих справі та державі.
 
Сьогодні, наша країна як ніколи, потребує захисту, тож мужність, незламна сила та патріотизм справжніх чоловіків здатні подолати будь-які перешкоди на шляху до перемоги.
 
Українські військові – це армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та бажання перемогти ворога.
 
У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!
 
Дякуємо матерям, які виховали синів, котрі сміливо вдягнули військову форму, обрали професію захисника та в умовах війни на передовій боронять нашу Землю!
 
Шановні військові, сердечно вітаємо Вас зі святом! Бажаємо Вам надійного родинного тилу, добробуту, нових перемог та звершень у благородній справі служіння народові України та мирного неба над головою!
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»