З Днем Перемоги!

Від імені колективу АТ «КІБ» щиро вітаю ветеранів Великої Вітчизняної війни та всіх громадян України зі святом Перемоги!
 
У травні 1945 року завершилася одна з найкровопролитніших війн в історії людства. Ціна перемоги виявилася занадто дорогою. Слава героїв-учасників бойових дій, тих, хто поклав голови у боях, хто дійшов до Берліна, не меркне у пам'яті нащадків. Кожного року цього травневого дня ми віддаємо данину шани та поваги людям, завдяки героїзму та мужності яких ми нині живемо та працюємо.
 
День Перемоги назавжди залишиться днем народного подвигу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.
 
Багатьом героям, полеглим на полях битв, не судилося побачити Велику Перемогу. Сьогодні, в річницю героїчного подвигу, немає вже поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу і незалежність Батьківщини, повернулися в післявоєнну розруху, мужньо подолали всі тяготи, відновили зруйновані міста і селища.
 
Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Обов'язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою. Щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!
 
Бажаю всім міцного здоров'я і довголіття. Нехай у ваших родинах панують злагода і спокій, а оселі повняться достатком! Мирного неба над головою, ясного сонця на життєвому шляху, щастя й любові вам та вашим рідним!
 
З повагою Голова Правління Т. В. Путінцева
 
 
4377532-min.png
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»