Зустріч керівників регіональної мережі відділень COMINBANK

26 травня відбулася робоча зустріч керівників регіональної мережі відділень. Захід був присвячений результатам діяльності Банку за звітний період.

«Ми з вами живемо і працюємо в дуже непростий час. Однак, зустрічаємось у такому теплому форматі, щоб обмінятися важливим досвідом, планами та сподіваннями, щоб відчути підтримку колег з усіх регіонів України. Така взаємодія дозволяє мережі нашого Банку бути єдиним ефективним «організмом»: закласти надійний фундамент роботи та узгодити спільні маршрути подальшого розвитку. 15 місяців війни показали що банківська система вистояла. Це стало можливим у тому числі завдяки нашій з вами роботі. Перелік досягнень COMINBANKy чималий: від рекордного збільшення кількості відділень під час війни до здобутків у сфері благодійної діяльності — у березні ми увійшли до трійки лідерів соціальної відповідальності і продовжуємо допомагати українцям та ЗСУ. Тож я дякую професійній команді, яка потужно працює заради Перемоги і щодня робить свій вагомий внесок у посилення стійкості банківської системи в умовах воєнного часу», — звернулася до команди Голова Правління АТ «КОМІНБАНК», Тетяна Путінцева

Під час великої війни, ця подія стала надзвичайно важливою для взаємодії представників Банку з усіх куточків України, простором колективної підтримки та обміну цінним досвідом.

Під час урочистої частини зустрічі були проголошені відділення-переможці, їх представники отримали пам’ятні відзнаки про успіхи та високі результати діяльності.

Спеціальну відзнаку «За сміливість та мужність» отримали Запорізьке відділення АТ «КОМІНБАНК», Харківське відділення №1 АТ «КОМІНБАНК», Фалєєвське відділення АТ «КОМІНБАНК» у м. Миколаїв.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»