Звернення Голови Правління АТ «КІБ» Тетяни Путінцевої

Шановні Клієнти та Партнери!
 
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк» завжди дотримується принципів відкритості та прозорості у відносинах із нашими Клієнтами та Партнерами. У цей непростий час для країни й всього світу, коли епідемія COVID-19 вносить вагомі корективи у звичайний рух життя майже кожної людини, АТ «КІБ» робить все можливе, щоби покращити наш рівень обслуговування. Наші Клієнти, як завжди, отримують повний перелік послуг та в повному обсязі. Правління Банку та Наглядова Рада постійно спостерігають за ситуацією та приймають рішення задля забезпечення максимально стабільної, безперебійної робити усіх банківських підрозділів та сервісів.
 
Для кожної відповідальної компанії найголовніше – це здоров’я та безпека усіх її співробітників та Клієнтів. АТ "КІБ" не стоїть осторонь та докладає максимум зусиль для протидії вірусу. Ґрунтуючись на порадах МОЗ України, Банком були прийняті усі можливі методи додаткового захисту Клієнтів та співробітників. Приміщення АТ «КІБ» декілька разів на день проходять спеціальну дезінфекцію, провітрювання, а співробітники працюють у медичних масках, рукавичках та забезпечені антисептиками. У відділення Банку одночасно допускається не більше п'яти відвідувачів виключно у засобах індивідуального захисту — масках, та із забезпеченням безпечної дистанції спілкування. Більшість наших працівників переведено на дистанційну роботу. Основна частина нарад проводяться в онлайн-режимі.
 
Зважаючи на складні обставини, АТ «КІБ», як соціально відповідальна організація, йде на зустріч своїм Позичальникам. Ми розуміємо, в якому становищі опинилися деякі наші Клієнти, тому будемо застосовувати особливий режим обслуговування за кредитами або ж, іншими словами, «кредитні канікули» для Клієнтів-позичальників, які постраждали внаслідок запровадження карантину. Адже ми розуміємо, що зменшення кредитного навантаження в період кризи — це не просто допомога, а у багатьох випадках — це реальний порятунок. Тому на період карантину з З1 березня по 30 квітня 2020 року ми не будемо застосовувати штрафні санкції та нараховувати підвищені процентні ставки на прострочену заборгованість за невиконання умов кредитних договорів. Також ми будемо розглядати питання щодо реструктуризації строкових кредитів на умовах, рекомендованих НБУ, та відтермінування в оплаті основного зобов’язання за кредитними договорами.
 
Ми вкотре підкреслюємо, що ми не обмежили та не плануємо обмежувати жодних функцій наших відділень. Проте хочемо наголосити, що у цих обставинах інтернет-банкінг є найкращою альтернативою фізичному відвідуванню відділень. Тим більше, що оновлена система "CIB-Online" дозволяє під'єднатися та користуватися майже усіма банківськими продуктами та сервісами, не виходячи з дому.
 
З метою мінімізації візитів Клієнтів до відділень Банку на період посилених заходів протидії розповсюдженню коронавірусу, Комерційний Індустріальний Банк максимально заохочує клієнтів переходити в режим он-лайн обслуговування. Тому ми розширили умови Програми лояльності для населення та додаємо до ставки що діє за депозитами +1% річних у гривні та +0,5% річних в іноземній валюті при розміщенні депозитів через систему "CIB-Online".
 
Крім того, з метою покращення сервісу обслуговування фізичних осіб, які не мають змоги обслуговуватися за допомогою інтернет-банкінгу «CIB-оnline», та мінімізації візитів таких Клієнтів до відділень Банку на період карантину, ми надаємо можливість керувати режимом автоматичного продовження строку зберігання коштів за договором банківського вкладу без відвідування відділень. 
 
Для зняття або встановлення ознаки автоматичного продовження строку зберігання коштів за договором банківського вкладу, Клієнтам достатньо звернуться до Контакт-центру Банку за телефоном 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
 
Також АТ "КІБ" продовжив термін дії особистих та корпоративних платіжних карток, випущених Банком, термін дії яких завершується в березні та квітні 2020 року, додатково на строк 3 місяці для надання Клієнтам можливості здійснювати безготівкові операції, а саме: розрахунки в торгово-сервісних мережах та оплати в мережі Інтернет.
 
Банк має достатньо готівкових коштів, щоби задовольнити потреби Клієнтів як безпосередньо у касах відділень, так і у банкоматах.
 
Дякуємо Вам, наші шановні Клієнти та Партнери, за довіру. Будьте здорові, бережіть своїх близьких! Разом ми неодмінно мінімізуємо усі ризики та пройдемо це випробування!
 
Голова Правління АТ «КІБ» Т. В. Путінцева
IMG_20200408_111823_763.jpg
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»