Індивідуальні банківські сейфи

Шановні клієнти, які користуються індивідуальними банківськими сейфами, повідомляємо про зміну тарифів за їх користування.

У разі закінчення терміну дії вашого договору з 24 лютого 2022 року, вам буде нараховуватись стандартна плата за кожен день користування індивідуальним банківським сейфом (раніше така плата була встановлена у розмірі потрійної щоденної вартості за кожен день зберігання цінностей понад строк).

 

Індивідуальні банківські сейфи — спокій та безпека за ціною однієї чашки кави!

Плюси:

  • сучасні та надійні системи охорони;
  • зручність доступу;  
  • надійність та конфіденційність;
  • можливість оформлення довіреності близькій Вам особі на право користування сейфом.

Умови:

Відділення, які надають послуги

в містах Біла Церква, Дніпро, ЖитомирІрпіньКам’янське, КовалівкаКраматорськ, Київ, Луцьк, ЛьвівМиколаїв, Одеса, Світловодськ, УжгородХарків, Хмельницький, ЧернівціВінницяЗапоріжжяІзмаїл, Тернопіль

Строки оренди сейфів

від 15 діб до 731 доби включно з правом подовження строку зберігання

Вартість оренди

від 6,00 грн на добу (в залежності від регіону та строку оренди)..
Оформлення довіреності

від 100 грн

Заставна вартість ключа

повертається після повернення ключа в банк

Правила банківського обслуговування фізичних осіб

 

Можливі наслідки при наданні в оренду індивідуальних банківських сейфів

Банк має право самостійно без присутності клієнта відкрити сейф та вилучити цінності, якщо протягом 30 (тридцяти) календарних днів з дати закінчення строку оренди сейфу, зазначеного в договорі, клієнт на з’явився для отримання цінностей, що зберігаються в ньому, та не повернув комплект ключів (на період воєнного стану відкриття не здійснюється).

У разі втрати Клієнтом комплекту ключів/пошкодження одного з ключів чи пошкодженні замка від сейфу Банк має право використати суму отриманої заставної вартості за ключ від індивідуального сейфа на погашення заборгованості клієнта на відшкодування вартості комплекту ключів, послуг відкриття сейфа, встановлення нового замка.

Банк не має права вносити зміни до укладених з клієнтами договорів в односторонньому порядку, якщо інше не встановлено договором або законом.

Банк має право вносити зміни до тарифів, або Правил надання платіжних та інших послуг фізичним особам в АТ «КОМІНБАНК». В такому випадку, повідомлення щодо внесення змін розміщується на інформаційних стендах, що знаходяться в приміщеннях Банку та/або на офіційному сайті Банку.

Банку забороняється вимагати від клієнта придбання будь яких товарів чи послуг від Банку, або спорідненої чи пов’язаної з ним особи як обов’язкову умову надання цих послуг (крім надання пакету банківських послуг).

Клієнт має право відмовитись від отримання рекламних матеріалів засобами дистанційних каналів комунікації шляхом направлення звернення через офіційний сайт Банку.

 

Документи

Архів документів та тарифів


Поширені запитання

Що можна зберігати у банківському сейфі?

У сейфі можна зберігати документи, цінні папери, коштовності, гроші та т.ін.

Що не можна зберігати в банківському сейфі?

У сейфі не можна зберігати продукти харчування, зброю, боєприпаси, вибухові речовини, хімічні, радіоактивні, токсичні речовини, отруту, наркотики, речовини, що швидко псуються та легко займаються, а також інші предмети, що вилучені з обігу згідно з чинним законодавством України та/або можуть завдати шкоду Банку та працівникам, Клієнтам, навколишньому середовищу.

 
Як заощадити при оренді банківського сейфа?

Орендуючи сейф на термін від 15-30 днів Ви сплачуєте за один день оренди від 12,00 грн., цей же сейф на термін від 366 днів коштує 8 грн. за один день. Орендуючи сейф на довший термін ви економите до 40% , що становить понад 100 грн. у місяць.

 

Онлайн заявка

Шановний клієнт!

Ми будемо раді відповісти на всі Ваші запитання, стосовно запропонованої послуги, будь-яким зручним для Вас способом.

Окрім онлайн-замовлення, Ви можете завітати до наших відділень або зателефонувати до Контакт-центру (безкоштовно по Україні):

0 800 501 200 (цілодобово)