АТ «КІБ» застерігає про новий вид кібершахрайства!

Шановні клієнти!

АТ «КІБ» застерігає про новий вид кібершахрайства, яке здійснюється шляхом розсилання шахрайських SMS-повідомлень. Використовуючи підроблені імена банків, шахраї надсилають клієнтам SMS-повідомлення, які відображаються на мобільних пристроях клієнтів у загальній стрічці SMS-повідомлень від банку, у зв’язку із чим сприймаються як достовірні й легітимні. Таким чином, це може призвести до уведення клієнта в оману та до фінансових втрат.

Тому нагадуємо, у жодному випадку не розголошуйте та не повідомляйте стороннім особам Ваші дані, зокрема:

  • PIN-код картки;
  • тризначний код на звороті картки (CVV2 / CVC2-код);
  • термін її дії;
  • код з SMS;
  • пароль до Інтернет-банкінгу «CIB-Online».

АТ «КІБ» ніколи не здійснює запити, в тому числі через смс-повідомлення та/або телефонні дзвінки своїм клієнтам – держателям платіжних карток щодо перевірки реквізитів виданої платіжної картки або уточнення персональних даних (кодове слово, пароль до Інтернет-банкінгу тощо).

Для обслуговування Вашої картки в Банку є вся необхідна інформація.

Якщо в смс-повідомленні, яке надійшло від імені банку йдеться про розголошення Ваших персональних даних та/або у Вас виникли сумніви стосовно його змісту – не повідомляйте жодних даних та негайно зателефонуйте на гарячу лінію Банку за номером 0 800 501 200 для уточнення інформації!

Якщо ви зрозуміли, що випадково розкрили Ваші персональні дані шахраям або по Вашій картці проходять підозрілі операції – негайно заблокуйте картку, зателефонувавши на гарячу лінію Банку за номером 0 800 501 200.

Якщо Ви стали жертвою шахраїв – напишіть заяву до Кіберполіції, або повідомте про Ваш випадок за телефоном – 0 800 505 170.

Будьте уважні та обережні!

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»