АТ "КІБ" зробив крок на зустріч мікро та малому бізнесу!

Ми раді повідомити, що сьогодні, 14 червня 2021 року, ми запустили оновлену програму "Мікрокредитування" для Клієнтів мікро та малого бізнесу! Ми суттєво спростили процеси всередині Банку, щоб наші потенційні Клієнти могли отримувати кредити до 5 млн гривень максимально швидко та з мінімальними вимогами з боку Банку. 

Для створення цього проєкту ми запросили експерта з 18 річним досвідом роботи в банківському секторі України у напрямку мікрокредитування - Войчака Юрія, який очолив Департамент мікрокредитування та створив проєкт «з нуля». Треба відмітити, що минулі 6 років він пропрацював в міжнародних консалтингових компаніях, створюючи або підсилюючи аналогічні проєкти мікрокредитування в комерційних Банках таких країнах як Латвія, Грузія, Китай та Непал. Відповідно, брав участь в якості експерта в різних проєктах міжнародних організацій (ЄБРР, KfW, IFC), що реалізуються компаніями Business & Finance Consulting (Швейцарія), Frankfurt School of Finance & Management gGmbH (Німеччина), Silkroad Business Consulting (Китай).

Цікавим фактом є те, що Юрій особисто знайомий та проходив навчання у засновника та ідеолога програми мікрокредитування у світі Мухаммада Юнуса, який в 1976 році заснував Grammen банк, що існує донині й обслуговує понад 6 млн позичальників. Навіть у США є 25 відділень банку, якими користуються 120 тис. клієнтів. До речі, цікавими фактами роботи цього банку є те, що понад 70% позичальників – жінки. Середній розмір кредиту – 1 тис. доларів США. Всього банк видав близько мільярда доларів США кредитів на бізнес потреби дрібних клієнтів. У 2006 г. Мухаммад Юнус був номінований на Нобелівську премію миру. Історію Мухаммада Юнуса ви можете переглянути за посиланням.

На фото по центру Мухаммад Юнус, а зліва наш директор Департаменту мікрокредитування Юрій Войчак. Детальніше про умови мікрокредитування в Комінбанку ви можете ознайомитись за посиланням.

Для зручності роботи, ми створили можливість онлайн подачі заявок для клієнтів та наші фахівці вже зв'яжуться з кожним зацікавленим та проконсультують про умови кредитування. Ми зберігаємо принципи банківського індивідуального підходу та врахування спеціалізації кожного бізнесу при прийнятті рішення щодо можливості надання фінансування.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»