«CIB-Online 2.0» від АТ «КІБ» вже запущено!

За вікном весна, а тому час оновлюватися разом з інтернет-банкінгом «CIB-Online» від Комерційного Індустріального Банку! Повідомляємо, що ми запустили нову версію CIB-Online, як для мобільних пристроїв, так і стаціонарних комп'ютерів. За допомогою цієї сучасної та безпечної системи Клієнти банку мають цілодобовий доступ до власних рахунків і операцій з ними через мережу Інтернет у будь-якій точці світу.
 
Система «CIB-online» розроблена для фізичних осіб, які мають рахунки в Банку та власників платіжних карток. Система інтернет-банкінгу «CIB-online» не вимагає додаткового програмного забезпечення або спеціальних знань, доступ до «CIB-online» можна отримати через будь-який браузер.
 
Можливості оновленого «CIB-Online»:
 
Здійснення платежів та переказів:
 
переказ з картки на картку в межах Банку переказ з картки Банку на картку іншого банку переказ грошових коштів між власними рахунками Клієнта в Банку платежі за межі Банку стан та історія операцій за всіма рахунками/картками Клієнта в Банку поповнення мобільного телефону
Робота з картками і рахунками:
 
перегляд залишків на рахунках замовлення платіжної картки управління лімітами блокування/розблокування
Депозити:
 
відкриття та поповнення депозитів перегляд інформації по депозитах керування депозитом (автопролонгація та часткове зняття*)

*якщо передбачено продуктом

 

Кредити:
 
перегляд інформації по кредиту погашення кредитів Для підключення нових клієнтів:
Для початку роботи в «CIB-online» достатньо лише звернутись до відділення Банку, де було відкрито рахунок, операції за яким здійснюються з використанням платіжних карток, та зареєструватися на сторінці інтернет-банкінгу за посиланням або у мобільному додатку для iOS та Android (звантажити можна тут).
 
Більш детальну інформацію про можливості інтернет-банкінгу «CIB-online» дізнайтеся на сторінці або цілодобово в Контакт-центрі АТ «КІБ» за телефонами: 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних телефонів у межах України).
 

Для оновлення мобільного додатку CIB-Online для клієнтів, що вже підключені:

1. Для мобільних пристроїв на системах Андроїд треба
1.1 Зайти до Google Play Market
1.2 Зайти у розділ «Мої додатки та ігри»
1.3 Обрати додаток CIB-Online та натиснути «Оновити»
 
2. Для мобільних пристроїв від Apple
2.1 Зайти до App Stor
2.2 Перейти до розділу «Оновлення»
2.3 Якщо в розділі «Оновлення» не показує додаток CIB-Online, йдемо в розділ «ПОШУК» - пишемо CIB ONLINE. Вибираємо наш додаток і тиснемо кнопку «Оновити».
 
3. Якщо CIB-Online не оновлюється вищезазначеними методами, треба видалити додаток та знову встановити через Google Play Market чи App Stor в залежності від типу Вашого смартфону.
 
4. На стаціонарних комп'ютерах система оновилась автоматично та ніяких додаткових дій не потребує.
 
Увага!
 

При будь-якому методі оновлення нова реєстрація НЕ потрібна. Після оновлення входимо у додаток за допомогою свого логіну та паролю. Якщо на телефоні була аутентифікації по пін-коду або за відбитками пальців або розпізнавання обличчя, то необхідно буде спочатку ввести пароль звичайний (який вводиться при реєстрації), а вже потім застосувати ПІН-код або по відбиток пальці або розпізнавання обличчя.

Ми запустили другий реліз системи «CIB-online» та робота з розширення онлайн-сервісів ведеться. Про нові функціональні можливості системи інтернет-банкінгу «CIB-online» вже скоро проінформуємо наших Клієнтів додатково. Запропонуємо ще більше переваг, серед яких нові види платежів та інше. Слідкуйте за нашими новинами на сайті Банку.
 
Інтернет-банкінг «CIB-online» - це простий і доступний кожному спосіб самостійного проведення фінансових операцій!
%D0%94%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD%20%D0%B1%D0%B5%D0%B7%20%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%20(12).png
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»