COMINBANK уклав Меморандум про співпрацю з ВСП «Київський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»

17 вересня 2024 року в.о. Голови Правління АТ «КОМІНБАНК» Хорьков Сергій Дмитрович та директор ВСП «Київський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» Олійник Олег Вікторович урочисто підписали Меморандум про співпрацю для здобувачів освіти спеціальності 075 «Маркетинг».

Метою меморандуму є співробітництво у сфері просвітньої, навчальної, експертної, виховної та культурної діяльності в рамках освітнього процесу.

«Сьогодні, як ніколи раніше, соціально відповідальний бізнес має об’єднуватися з освітніми установами. Під час війни наш внесок у навчання майбутніх фахівців стає стратегічно важливим для відбудови країни.

Співпраця з коледжем не лише підтримує талановиту молодь, але й готує основу для потужної, процвітаючої України після перемоги, яку ми неодмінно здобудемо. Наші спільні зусилля сьогодні – це інвестиція у майбутнє, в нову еру розвитку та успіху нашої держави.

І, звісно ж, дане партнерство є ідеологічним продовженням історико-просвітницької місії Комінбанку, яку було започатковано до 30-річчя нашої фінустанови», – наголосив Сергій Хорьков.

Меморандум також укладено з метою впровадження Банком Цілей сталого розвитку (ЦСР), що включають таке завдання, як підвищення якості освіти.

Зараз, коли на долю нашої країни випали значні проблеми економічного та соціального характеру, а також проблеми, пов’язані зі станом навколишнього середовища, досягнення Цілей сталого розвитку є надзвичайно важливим та вимагає залучення широкого кола зацікавлених сторін.

Виконуючі активності у сфері покращення рівня освіти, Банк та Коледж ставлять за мету обмін досвідом, ідеями та інноваціями та найголовніше – передачу практичних знань юному поколінню українців.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»