COMINBANK визнано лідером рейтингу соціальної відповідальності серед українських банків

18 вересня рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) оприлюднило дослідження банківської системи України за перше півріччя 2023 року.

Першу сходинку у рейтингу соціальної відповідальності серед українських банків з недержавною часткою посів АТ «КОМІНБАНК» (COMINBANK). Банк на постійній основі впродовж тривалого періоду приділяє увагу питанням соціальної відповідальності і є свідомим амбасадором корпоративного волонтерства. На думку агентства, однією з кращих соціальних ініціатив банку стала його концепція КСВ DOBROKOLO, значні зусилля якої зосереджені на підтримці українців під час війни.

Місія DOBROKOLO — розвиток корпоративної екосистеми добрих справ банку, де домінантою є регулярна благодійність, спрямована на допомогу співвітчизникам. «Добро всім, хто коло тебе» — незмінне гасло КСВ банкірів.

Тетяна Путінцева, Голова Правління АТ «КОМІНБАНК» розповіла про те, яку допомогу надав банк постраждалим від війни у другому кварталі 2023 року:

"Перш за все у ці місяці ми об'єднали зусилля з благодійним фондом ONUKY, щоб допомогти людям, які постраждали через підрив російськими окупантами Каховської ГЕС. Волонтери від нашого банку активно долучилися до зборів гуманітарної місії на Херсонщину. Разом зібрали 250 продуктових наборів.

Крім того ми підтримували БФ ONUKY щомісячними доброчинними внесками. У червні допомогу отримали 156 людей (ВПО з гарячих точок), серед яких були літні люди, люди з інвалідністю, з тяжкими захворюваннями, а ще багатодітні родини і сім’ї з новонародженими малюками. У липні сформували 163 продуктові та гігієнічні набори для дідусів і бабусь.

І, безумовно, з початку повномасштабного вторгнення російської нечисті постійно допомагаємо ЗСУ, щомісяця підтримуємо благодійним переказом військовий госпіталь. Наприкінці літа захисники, які перебувають там на лікуванні подякували нашому банку за допомогу, а нашому британському акціонеру Стефану Полу Пінтеру герої передали український прапор з побажаннями і особистими підписами. Наші захисники неймовірні! Тому маємо за честь робити робити внесок у відновлення їх здоров’я  і добрими справами, і небайдужістю, і щирими молитвами"

Місія DOBROKOLO — розвиток корпоративної екосистеми добрих справ банку, де домінантою є регулярна благодійність, спрямована на допомогу співвітчизникам. «Добро всім, хто коло тебе» — незмінне гасло КСВ банку.

Докладніше про дослідження — на сайті «Стандарт-Рейтинг»:
http://standard-rating.biz/rus/products_massmedia_bankivska-sistema-ukraini-prodovzhue-stavati-bilsh-likvidnoyu-ta-pributkovoyu/
 

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»