ComInBankу – 28!  

 

Сьогодні мій рідний ComInBank святкує свій 28-ий день народження!

 

Я маю честь очолювати наш банк з 2018 року. Це великий професійний й особистий виклик, у який я вкладаю не тільки свою працю та професійний хист, але й, як би банально це не звучало, частинку своєї душі. 

За цей час ми багато чого досягли: збільшили активи банку більш ніж у 6 (!) разів, забезпечили суттєве зростання капіталу банку, покращили основні показники ефективності діяльності.

 

Не зупинились ми й під час пандемії коронавірусу: навпаки, використали кризу як трамплін до нових звершень та продемонстрували показники, які в рази перевищують середнє зростання по банківській системі. Це дозволило нам потрапити у ТОП-30 українських банків за рівнем активів. Як фінансист, я оцінюю наші досягнення мовою цифр, але за цими цифрами – титанічна щоденна робота працівників ComInBank за що я щиро вдячна кожному нашому співробітнику!

 

І ми не плануємо зупинятись на досягнутому: СomInBank продовжуватиме якісні перетворення, використовуючи найкращі світові практики для динамічного зростання. Змінюючись відповідно до вимог нової ери, але залишаючись собою: надійним та перевіреним часом партнером наших клієнтів. Тому сьогодні дозволю собі випити бокал шампанського за рідний ComInBank та нашу команду професіоналів, а вже у понеділок – повний вперед, до нових звершень!

 

З Днем Народження, ComInBank!

Тетяна Путінцева, Голова Правління

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»