HR фахівець КомІнБанку ввійшла в ТОП 10 кращих кадровиків 2015 року.

IMG_0246.jpg

За звання «Кадровик року’ 2015» змагалися близько 300 фахівців з кадрової справи та управління персоналом різноманітних галузей з усіх куточків України в рамках щорічного Всеукраїнського професійного конкурсу  «Кадровик року», організатором якого є журнал «Довідник кадровика» і ВГО «ВАК», за підтримки Міністерства соціальної політики України, Державної служби зайнятості, Державної інспекції праці України та обласних держадміністрацій України.

Деревінська Ольга Валеріївна, провідний спеціаліст відділу кадрів ПАТ "Комерційний Індустріальний Банк", м. Київ, 1992 року народження, посіла почесне 9-те місце серед професіоналів кадрової справи.

«Приємно відмітити, що такі молоді фахівці отримають визнання, є справжніми професіоналами своєї справи вже на початку свого кар’єрного шляху»- коментує Голова Правління банку Вадим Березовик, - «Пріоритетом для керівництва банку наразі є створення саме високопрофесійної команди, тому що саме люди є ключовим активом банку» - додає Березовик. 

Нагадаємо, що 2015 рік банк закінчив із прибутком 13,7 млн грн., в той час, як банківська система показала результат зі знаком мінус. Активи банку за рік збільшилися майже в два рази і станом на 01.01.2016 року склали 273 млн.грн. Зобов'язання Банку зросли в 6,7 рази і склали 121 млн.грн.

Банк обслуговує понад 4 тисячі поточних, депозитних та карткових рахунків клієнтів-фізичних осіб. У 2015 року Банк активізував обслуговування клієнтів фізичних осіб, запропонувавши їм цілий ряд банківських продуктів: оновлену депозитну лінійку, платіжні та кредитні картки.

Досить істотний ривок Банк здійснив у розвитку своєї інфраструктури. Протягом 2015 року порушено 18 банківських відділень, що покриває практично всі стратегічно важливі регіони України. У планах банку на 2016 рік відкриття ще 20 відділень.

Довідка:

АТ "Комерційний Індустріальний банк" - універсальний банк, який надає послуги як корпоративним клієнтам так і приватним особам вже більше 23 років (зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року).

11 квітня 2016 року рейтингове агеінтство Standard Rating підтвердило рейтинг банку - uaA (стабільний).

Також, банк увійшов до ТОП 20 найбільш надійних банків, зайнявши 16е місце в групі банків з найвищою оцінкою в «Рейтингу надійності банківських депозитів» рейтингового агентства Standard Rating за даними від 14 вересня 2015 року. Банк має 21 відділення і представлений в наступних містах: Київ, Хмельницький, Луцьк, Львів, Ужгород, Вінниця, Кіровоград, Канів, Черкаси, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Полтава, Чернівці, Одеса, Миколаїв, Херсон, Харків, Івано-Франківськ.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»