#Карантинопоради від АТ «КІБ» №4: як розвиватися і не нудьгувати під час карантину?

Сьогодні АТ «КІБ» пропонує серію #карантинопоради із фінансово-практичним направленням. Раніше часу на ці «дріб'язкові питання» у багатьох людей не вистачало.
 
Тепер значна кількість працівників у позапланових відпустках чи працюють віддалено. Останній фактор теж значно економить купу часу, який у попередніх умовах витрачався на дорогу. Ці півтори-дві години на день доцільно витратити на упорядження документів, фінансів, врешті решт власних речей у шафі та шухлядах.
 
Розв’яжіть свої фінансові питання
 
Впорядкування речей йде рука об руку з порядком у фінансових питаннях. Можливо, ви пообіцяли собі більше тисячі разів почати економити. Тепер у вас є достатньо часу, щоб проаналізувати свої банківські рахунки, витрати, та більш ретельно вивчити свої фінансові звички.
 
Ключовим фактором для заощадження щороку є пошук предметів, на які ви витрачаєте зовсім небагато грошей, і які тягнуть весь ваш фінансовий план вниз. Перегляньте історію своїх банківських рахунків за останні 6-12 місяців і спробуйте з’ясувати, що це таке. Запишіть їх, обчисліть, скільки ви витрачаєте на них щорічно або щомісяця, і встановіть план заміни на дешевшу альтернативу або взагалі опустіть їх. Якщо у вас є заощадження, подумайте про депозитні вклади і скільки ви зможете заробити.
 
Організуйте свої речі
 
Чи є у вас справи, які ви продовжуєте відкладати, і ніколи не встигаєте вирішити? Тепер у вас є можливість їх вирішити. Наразі це гарна нагода розібратися у важливих документах, перетягнути фотографії з телефону на комп’ютер, підшити відірвані кнопки одягу та інше, на що ви раніше не мали часу.
 
Дізнайтеся щось нове
 
Загальнонаціональний карантин - це чудова можливість вивчити нову іноземну мову чи корисну професійну майстерність. Завдяки цьому ви можете покращити своє становище на ринку праці та досягти вищої зарплати, або отримати нову та кращу роботу.
 
Навчання новим навичкам зовсім не повинно бути складним. В Інтернеті ви знайдете безліч вебінарів, які дадуть уявлення та базові знання з маркетингу, бухгалтерського обліку чи будь-якої іншої області. Тому ви можете знайти вебінар, пристосований до вашого професійного спрямування.
 
Ви хочете вивчити нову іноземну мову? Завантажте один з сотень додатків на мобільний гаджет, у якому зможете вибрати одну з відомих світових мов (англійська, іспанська, німецька, французьку, китайська), а також менш відомі мови (наприклад, голландська, шведська тощо). Дивиться улюблені фільми чи серіалі з іноземними субтитрами, поєднуючи приємне з корисним.
 
Далі буде…
 
COVID-19%20(1)%20(2).jpg
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»