Особливий режим обслуговування за кредитами в АТ «КІБ»

Зважаючи на складну ситуацію в Україні та світі через пандемію коронавірусу, АТ «КІБ» йде на зустріч своїм Позичальникам. 
 
Комерційний Індустріальний Банк розуміє ситуацію, в якій опинилися наші Клієнти, та буде застосовувати особливий режим обслуговування за кредитами або ж іншими словами «кредитні канікули» для Клієнтів-позичальників, які постраждали внаслідок 
запровадження карантину. 
 
Адже ми розуміємо, що зменшення кредитного навантаження в період кризи - це не просто допомога, а у багатьох випадках - це реальний порятунок. 
 
З 1 березня по 30 квітня 2020 року ми НЕ БУДЕМО:
 

застосовувати штрафні санкції за невиконання умов кредитного договору; нараховувати підвищену процентну ставку на прострочену заборгованість за невиконання умов кредитного договору.

Ми будемо розглядати питання щодо:
 

реструктуризації строкових кредитів на умовах, рекомендованих НБУ;  відтермінування в оплаті основного зобов’язання. 

Важливо!
 
Особливий режим – це НЕ ПРОЩЕННЯ БОРГУ. Це ВІДТЕРМІНУВАННЯ сплати боргу для Позичальників, чий фінансовий стан погіршився.
 
Банк продовжує нараховувати відсотки за користування кредитами. Адже паралельно Банк нараховує відсотки за депозитами і сплачує їх.
 
Для розгляду Банком можливості здійснення реструктуризації у період з 1 березня по 30 квітня 2020 року необхідно дистанційно надати заявку на електронну адресу: 
 

фізичним особам - drb@cib.com.ua юридичним особам - corp@cib.com.ua

У заявці необхідно докладно проінформувати Банк щодо ситуації, в яку Ви потрапили, за можливості додати скановані копії документів, які підтверджують тимчасову втрату роботи, втрату або суттєве зниження доходів чи припинення роботи бізнесу. 
 
З кожним Позичальником буде проведено індивідуальну роботу для найкращого розуміння кожного випадку. 
 
Важливо, щоби Позичальники до цього сумлінно виконували свої кредитні зобов’язання. Тоді Банк може піти на зустріч навіть у дуже складних ситуаціях.
 
Також нагадуємо, що Контакт-центр АТ «КІБ» працює цілодобово 7 днів на тиждень. Ми з радістю проконсультуємо Вас за телефоном 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України). 
 
Впевнені, що запропоновані інструменти будуть ефективними та нададуть змогу нашим Клієнтам менш болісно пережити період карантину.
 
АТ «КІБ» бажає усім міцного здоров’я! Подолаємо кризу разом!
 
Polish_20200401_110721659.jpg
АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»