Повідомляємо Вам про намір АТ «КОМІНБАНК» відмовитись від договорів банківського рахунку та комплексного надання послуг

Шановні клієнти АТ «КОМІНБАНК»!

Повідомляємо Вам про намір АТ «КОМІНБАНК» відмовитись від договорів банківського рахунку та комплексного надання послуг (надалі - Договори), а також розірвати Договори та закрити поточні рахунки юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та фізичних осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність:

- поточні рахунки, за якими відсутні  операції протягом одного року та відсутні залишки грошових коштів;

- поточні рахунки, за якими відсутні операції протягом трьох років поспіль та наявні залишки грошових коштів.

У зв’язку із вищезазначеним, в разі наявності відкритого в АТ «КОМІНБАНК» недіючого поточного рахунку, просимо Вас протягом 30 (тридцяти) календарних днів з дати публікації цього оголошення на веб-сайті АТ «КОМІНБАНК», розміщення на інформаційних стендах у відділеннях АТ «КОМІНБАНК» та в системі дистанційного обслуговування «PAY CIB», повідомити про бажання подальшого використання такого поточного рахунку, шляхом звернення з відповідною письмовою заявою до відділень АТ «КОМІНБАНК» або на поштову адресу: вул. Предславинська, буд. 28, м. Київ, Україна, 03150.

У разі неотримання АТ «КОМІНБАНК» впродовж вищезазначеного строку повідомлення щодо бажання подальшого використання недіючого поточного рахунку, АТ «КОМІНБАНК», керуючись положеннями ст.ст. 651, 1075 Цивільного кодексу України та умовами Договорів, цим повідомляє про відмову від Договорів шляхом їх розірвання та закриття відповідних поточних рахунків. Наявні залишки грошових коштів на недіючих поточних рахунках, після їх закриття, будуть обліковуватись на відповідному аналітичному рахунку балансового рахунку “Кошти клієнтів банку за недіючими рахунками”.

У разі виникнення будь-яких питань, просимо Вас звертатися до відділень
АТ «КОМІНБАНК» або за номером телефону Контакт-центру 0-800-501-200.

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»