«Правила карантину у відділеннях «Комерційного Індустріального Банку»

АТ «КІБ» нагадує - загроза COVID-19 не минула, режим карантину в Україні послаблено лише частково. Тому у відділеннях і головному офісі Банку продовжують діяти спеціальні санітарні заходи.

АТ "КІБ", як і на початку карантину, докладає максимум зусиль для протидії вірусу згідно з рекомендаціями МОЗ та НБУ, а саме:

У відділеннях декілька разів на день під час коротких санітарних перерв провітрюють, дезінфікують та прибирають приміщення.
У відділення одночасно допускається не більше п'яти відвідувачів виключно у засобах індивідуального захисту — масках, та із забезпеченням безпечної дистанції спілкування. Санітайзери наявні у необхідній кількості.
Працівники мають право відмовити в обслуговуванні у відділенні Банку клієнту із симптомами хвороби.


✔️ Співробітники Банку, як у центральному офісі, так і у відділеннях, працюють у медичних масках, рукавичках та забезпечені антисептиками. За недотримання умов санітарії введені штрафні санкції.

✔️ Ми продовжили термін дії особистих та корпоративних платіжних карток, випущених Банком, термін дії яких завершується в березні та квітні 2020 року, додатково на строк 3 місяці.

☎ Ми на зв’язку 24/7, тож завжди готові проконсультувати Вас за номером Контакт-центру 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України), info@cib.com.ua або через месенджер на Фейсбуці.

Залишайтеся з нами та будьте здорові!

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»