Ваші депозити повністю гарантовані державою!

Шановні клієнти!

Нагадуємо вам про наші привабливі умови вкладів для фізичних осіб в гривнях: короткострокові на період 1-3 міс. під 9% річних та довгострокові на період 18-24 міс. під 12,75% річних.

 

Повідомляємо, що відтепер сума відшкодування депозитів Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на період воєнного стану та три місяці після його завершення встановлена в межах залишку коштів на рахунках, далі – не менше 600 тисяч гривень.

 Відповідне рішення встановлено Верховною Радою України, яка прийняла Закон України від 01.04.2922 № 2180-ІХ Про внесення змін до законів України щодо забезпечення стабільності системи гарантування вкладів фізичних осіб (Закон).

Відповідно до Закону запроваджено норму про повне відшкодування вкладів фізичних осіб Фондом гарантування вкладів на період дії воєнного стану та трьох місяців після його припинення чи скасування. 

Упродовж вказаного періоду Фонд гарантування вкладів відшкодовує кожному вкладнику банку кошти в повному розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані станом на кінець дня, що передує дню початку процедури виведення банку з ринку, крім випадків, передбачених частиною четвертою статті 26 Закону України “Про систему гарантування вкладів фізичних осіб”.

Дія цієї норми поширюється на банки, рішення про виведення з ринку яких будуть прийняті після набрання чинності цим Законом.

Через три місяці після припинення чи скасування дії воєнного стану гарантована сума за вкладами становитиме не менше 600 000 грн.

Це стосуватиметься банків, що визнаватимуться неплатоспроможними після  набрання чинності цими нормами.

 

З Законом можна ознайомитись за посиланням

Детальніше про умови залучення вкладів фізичних осіб АТ «КІБ» за посиланням

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»