Як спілкуватися під час війни: команда COMINBANK прослухала лекцію від експерта

Антон Семенов, психотерапевт, соціальний психолог та автор волонтерського проєкту "Як ти, брате?", прочитав лекцію для команди COMINBANK.

Подія відбулася в рамках комплексу заходів КСВ банку DOBROKOLO.

Колектив банку щиро дякує експерту за надзвичайно корисні знання, адже чуйне спілкування під час війни та в кризових ситуаціях стало викликом для мільйонів українців.

З іншого боку, саме комунікації є запорукою взаємної підтримки, як і розуміння того, що саме сказати людині в болісних обставинах.

Під час лекції «Як спілкуватися під час війни» були розглянуті дієві алгоритми спілкування з тим, хто отримав травматичний досвід, з тими, хто перебуває на відстані через обставини війни, з тим, хто втратив близьку людину, а також – з ветеранами.

З початком повномасштабного вторгнення Антон СЕМЕНОВ почав досліджувати питання психологічної взаємодопомоги та започаткував унікальний проєкт «Як ти, брате?», що має за мету зібрати найкращі практики того, як зберігати стосунки, відновлювати контакт та надавати підтримку одне одному під час війни, ширити ці практики серед всіх українців, як військових, так і цивільних.

Для цього за ініціативою автора були розроблені посібники, які містять прості та дієві схеми взаємодії в різних ситуаціях.

Посібники можна завантажити на сайті або ж замовити у друкованому вигляді.

Також бажаючі можуть приєднатися до волонтерської спільноти "Як ти, брате?"

Сайт проєкту:

https://yakty.com.ua/

 

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»