АТ «КОМІНБАНК» приєднався до програми єВідновлення

Для отримання грошової допомоги від держави за пошкоджене внаслідок бойових дій житло українці можуть скористатися спеціальною карткою єВідновлення від АТ «КОМІНБАНК». Оформити картку тепер можна в усіх відділеннях банку, безкоштовно.

Борис РАФАЛОВИЧ, заступник Голови Правління COMINBANK:

«Зараз всі українці – одна родина. Сполученість наших дій впливає на процеси відновлення і відбудови у кожному куточку країни. Тому зусилля держави і партнерів продовжують бути сфокусовані на цьому питанні.

Відтепер Комінбанк серед 20-ти банків, які в рамках програми єВідновлення допомагають людям отримати грошову допомогу від держави на ремонт житла, пошкодженого внаслідок війни.

Працювати у даному напрямку для нашої команди надзвичайно важливо, адже масштаби руйнувань обумовлюють на цю допомогу високий попит. Тож вже чекаємо на звернення громадян і дякуємо за довіру!»

Для оформлення платіжної картки необхідно надати:

  • Паспорт громадянина України
  • Реєстраційний номер облікової картки платника податків
  • Транслітерацію імені та прізвища (аналогічно даним закордонного паспорта)

Або під час візиту копії зазначених документів можна надіслати банку через Дію. Для цього необхідно мати ID-картку у застосунку.

Фізична картка єВідновлення особливо стане у нагоді клієнтам, які не мають у смартфоні NFC для розрахунків цифровим гаманцем або ж віддають перевагу безготівковим розрахункам саме картками.

Кошти можна витратити виключно на території України в учасників програми єВідновлення - для купівлі будівельних матеріалів та оплати послуг з ремонту. Перелік таких компаній у вашому регіоні можна подивитись на сайті єВідновлення.

Кошти, не витрачені протягом 12-18 місяців ( в залежності від категорії ремонту), будуть повернуті до державного бюджету, а картка та рахунок автоматично закриті Банком.

Більше інформації на сайті АТ «КОМІНБАНК»:

АТ «КОМІНБАНК» — універсальний банк, який надає послуги корпоративним клієнтам і приватним особам вже 30 років. Київ, Україна. - Приватним особам | Банківські картки | Картка єВідновлення (cib.com.ua)

АТ «КОМІНБАНК»
АТ «КОМІНБАНК»
Акціонерне товариство «Комерційний Індустріальний Банк»